dénes évi

Amennyiben kérdésed merül fel a konzultációkkal, csapatdinamika térképezéssel, a képzésekkel vagy az Objektív Személyiségelemzést érintő bármely témával kapcsolatban, várom jelentkezésed.

denesevi@denesevi.hu 
+36 70 347 44 47

Hiszem, hogy nem a névjegykártyára írt rang vagy.
Nem is az, akinek gondolod magad vagy akinek gondolnak téged.
Az vagy, amit adni tudsz másoknak.
(dénesévi)

Mindig is kedveltem a biológiát, a fizikát és a matematikát, illetve ezek látható és láthatatlan összefüggéseit. Nincs azóta sem másképp, ezzel foglalkozom a mai napig. Ezek segítségével az ember és az, ami benne rejlik meghatározható és értékké formálható.

Bár az orvosi egyetemen kezdtem a pályámat, mégsem éreztem, hogy az lenne az én utam. Később közgazdász lettem, melyben szintén az embert kerestem. Diplomamunkámat szervezetfejlesztésből készítettem. Azonban egyik forma sem vezetett el a valódi célomhoz. 

Így a 14 év, Unilevernél töltött kommunikációs vezetői pozíciót követően, gyermekeim születése után döntöttem úgy, hogy tudásomat azok szolgálatába állítom, akik saját fejlődésük és önmegismerésük által szeretnének önazonosak, és így boldogabbak és hatékonyabbak lenni.

2006-ban végeztem akkreditált coachként, azonban a coach technikáknál fontosabb volt számomra az ember mélyebb megértése, így kezdtem el a betegségek lelki okai mellett érzelmi tudatossággal és érzelmi intelligencia fejlesztéssel foglalkozni.

Számtalan helyen és módon képeztem magam, így alakult ki az az egyéni módszertanom, az Objektív Személyiségelemzés is, amely által a kliensek objektív rálátást kaphatnak életútjukra, a kihívásokra és a megoldási lehetőségekre, személyiségdinamikájukra és tehetségükre.

Szívügyem az önmegértés objektív útja mellett a női és férfi kapcsolatok témája. A két nem különbözőségét könnyed formában, ugyanakkor mély tartalommal segítek megérteni. A női és férfi (illetve úgy általában) kommunikáció az egyik fő területem, módszeremben azt mutatom meg, miképp foghatjuk ki a szelet a vitorlából, és hajthatjuk azt mindannyiónk szolgálatára.

Tudatosság Kártyáim (Tudatos Nő, Férfi, Teremtés, Boldogság, Párkapcsolat és Tudatos Felnőtté válás) gondolatébresztőként szolgálnak azok számára, akik nyitottak arra, hogy a színfalak mögé lássanak – akár a magánélet, akár az üzlet terén.

Könyveim mélyebb megértést adnak az élet láthatatlan összefüggéseit illetően – legyen az regény, mesekönyv vagy szakkönyv.

Tudatosság Társasjátékom másoknak segít saját válaszaik megtalálásában.

www.denesevi.hu

Életvezetés - ha magánéleti vagy karrier témában szeretnél gyorsítósávra kerülni
Vezetőképzés - ha jobb vezetővé szeretnél válni vagy megértenéd a csapatod működését
Képzések - ha szívesen támogatnál másokat is, mélyülj el a tudásban
Scroll to Top