Vezetőknek

Válassz megoldásorientált eszköztárunkból, ha
– saját vagy kollégáid, csapatod hatékonyságát növelnéd
– egyszerű és egyénre szóló megoldásra van szükséged
– gyorsítósávra szeretnél kerülni.

A megértés fél siker.
A jobb rálátás jobb döntésekhez vezet.
A jobb döntések pedig jobb eredményekhez.

Az első lépés: Megértés, azaz használati útmutató Önmagadhoz és kapcsolataidhoz

Ebben az alábbiak segítségével tudsz elmélyülni. Válassz!

A Contact Flow® védjegy a 239 553 lajstromszám alatt került bejegyzésre a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál, továbbá minden ahhoz tartozó mű, szellemi termék, így az alábbi módszerek és eszközök is műnyilvántartásba vételre kerültek.

Objektív személyiség- elemzés®

Minden megértés és tudás alapja. Ha új vagy, ezzel kezdj!
Használati útmutatót ad önmagadhoz, a kollégáidhoz és a köztetek lévő kapcsolathoz. Feltérképezi a csoportdinamikát, a bennetek rejlő lehetőségeket. Igazodási pont a káoszban, világítótorony a ködben.

TUDATOS ÉLETVEZETÉS KURZUS®

Az önmegértést segítő videós kurzuson és az ahhoz kapcsolódó saját élményű workshopon számos tudás- és gyakorlati anyag támogat abban, hogy akár te, akár a kollégáid eljussanak az önazonossághoz, így a sikeres, boldog élethez. Mert az önazonos ember boldog, és a boldog ember sikeres. Az elkötelezett és hatékony munkaerő pedig boldog emberekből áll.

Contact Flow® Társasjáték

Akár már megvannak az alapok (Objektív Személyiségelemés vagy Csapattérképezés), akkor keresd meg egy aktuális kérdésedre a saját válaszod! A Tudatosságjáték könnyed formában ad mély válaszokat és kézzelfogható megoldásokat. Akár neked, akár a csapatodnak.

Tudatos kommunikáció

Beszélni megtanultunk, azonban kommunikálni nem. A workshopon az önmegértési alapok után az értő figyelem, az együttműködésre bátorítás, a kérdezéstechnika illetve a konfliktuskezelés technikáit tanuljuk és gyakoroljuk valós, élő helyzetekben – kifulladásig. 

Jobbagyféltekés vezet(őképz)és

A hagyományos vezető(képzés)i eszközök és módszerek már egyre kevésbé működnek. A dolgozói elköteleződéshez már aligha elég a kávégép és a fizetésemelés. Mi egy alternatív útban hiszünk.

Tudatosság kártyák

Számos cég és intézmény vezetőjének asztalán ott vannak már ezek a  gondolatébresztő kártyák, amelyek elakadt helyeztekben adhatnak támogatást, vagy napi üzenetként szolgálnak a hétköznapokban vagy tréningek, tanácsadások során.

Életvezetés - ha magánéleti vagy karrier témában szeretnél gyorsítósávra kerülni
Cégeknek - ha hatékonyabbá és elégedettebbé tennéd a csapatodat
Képzések - ha szívesen támogatnál másokat is, mélyülj el a tudásban
Scroll to Top