Cégeknek

Válassz megoldásorientált eszköztárunkból, ha
– kollégáid vagy csapatod, így céged hatékonyságát növelnéd
– egyszerű és egyénre szóló megoldásra van szükséged
– gyorsítósávra szeretnéd tenni a vállalatot.

A megértés fél siker.
A jobb rálátás jobb döntésekhez vezet.
A jobb döntések pedig jobb eredményekhez.

Az első lépés: Megértés, azaz használati útmutató Önmagadhoz és kapcsolataidhoz

Ebben az alábbiak segítségével tudsz elmélyülni. Válassz!

A Contact Flow® védjegy a 239 553 lajstromszám alatt került bejegyzésre a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál, továbbá minden ahhoz tartozó mű, szellemi termék, így az alábbi módszerek és eszközök is műnyilvántartásba vételre kerültek.

CSAPAT-TÉRKÉPEZÉS

Minden megértés és tudás alapja. Ezzel kezdj!
Használati útmutatót ad a kollégáidhoz és a köztük lévő kapcsolathoz. Feltérképezi az egyén lehetőségeit, kihívásait és a csoportdinamikát. A látható és láthatatlan konfliktusokra ad kézzelfogható megértést és megoldást.

ELŐADÁSOK, WORKSHOPOK

Inspirációs és tudásközpontú előadások és workshopok üzlet, menedzsment, illetve önfejlesztés témákban, ahol az elhangzottak nem “pusztába kiáltott szavak”, hanem valódi cselekvésre ösztönző üzenetek. Ezek pedig az egyént szólítják meg, mert a csoportokban nem a munkaerő, hanem az Ember ül.

Contact Flow Társasjáték

Ha már megvannak az alapok (Csapattérképezés), akkor keresd meg egy aktuális kérdésedre a saját válaszod! A Tudatosságjáték könnyed formában ad mély válaszokat és kézzelfogható megoldásokat. Akár neked, akár a csapatodnak.

CSAPATÉPÍTÉS

Nincs egy és igaz út. Mindenki más, mindenki egyedi. Ahogyan az emberek, úgy a szervezetek is. Ezért minden alkalommal egyénre szabott programot álmodunk meg. A hagyományos mellett  egyedülálló, alternatív módszert beépítve a folyamatokba. Mert a spontán helyzetekben megtapasztalt AHA élményen keresztül történik meg a valódi változás.

Életvezetés - ha magánéleti vagy karrier témában szeretnél gyorsítósávra kerülni
Vezetőknek - ha jobb vezetővé válnál vagy megértenéd a csapatod működését
Képzések - ha szívesen támogatnál másokat is, mélyülj el a tudásban
Scroll to Top