Objektív Személyiség-elemzés® és csapat-térképezés

A cégek, vállalkozások leggyakrabban arról panaszkodnak, hogy a kiválasztási folyamat vagy egy kinevezés, áthelyezés után nem érik el dolgozóikkal a várt eredményt.

Egy Assessment Center (Értékelő Központ) vagy egy-egy önkitöltős kérdőív alapon elkészített elemzés nem minden esetben tükrözi azt, vagy nem elég pontosan mutat rá arra, mik a kollégában rejlő valódi lehetőségek és kihívások. Vannak, akik jobban szerepelnek a felvételi alkalmakon, ugyanakkor a mindennapokban nem váltják be a hozzájuk fűződő reményeket – és fordítva.

Az Objektív Személyiségelemzés előzetes kérdőív vagy beszélgetés nélkül segít feltérképezni és megérteni az egyén működését, hogy miképpen reagál az őt ért impulzusokra, és miért úgy reagál. Mi az, amit mindezzel a mindennapokban kezdeni tud, hogy a legtöbbet hozhassa ki magából és másokból.

Cél: megérteni az egyén működését és megtaláni a megfelelő helyét a csapatban. Segítve ezzel az egyéni és vállalati hatékonyságot.

Feltett és fel nem tett kérdésekre kaphatunk választ anélkül, hogy előzetesen beszélgetnénk a csapattagokkal. Ezért objektív. Ezért hatékony.

Az elemzés feltárja az egyénben és így a csapatban rejlő:
– lehetőségeket, erőforrásokat
– kihívásokat, akadályokat, tanulnivalókat
– stresszokozó tényezőket és a motivációs faktorokat
– személyiség-, illetve csoportdinamikát
– emberi kapcsolatokat
– belső és külső konfliktusok okait és azok megoldásait

Jobb rálátás jobb döntésekhez vezet. S a jobb döntések jobb eredményekhez.

Az Objektív Személyiségelemzés és a Jobbagyféltekés Vezetőképzés az alábbi területeken támogatja egy szervezet, illetve a vezetők, dolgozók személyes és üzleti hatékonyságát:

Mielőtt felvennél valakit,

abban támogatunk, hogy megértsd az illető működését, benne rejlő lehetőségeket, stresszokozó tényezőket, és hogy hol lehet a legszerencsésebb helye a szervezetben.
Tehát a "megfelelő ember a megfelelő helyre" (szervezeti felépítés és pozíciók betöltése) és toborzási folyamatokban támogatunk.

Ha már van csapatod,

akkor a csoporthatékonyság növelésében támogatunk. Feltérképezzük az egyének működését, környezeti ingerekre adott reakcióit, stresszokozó és motivációs tényezőit; a csoportdinamikát, a látható és láthatatlan konfliktusokat, végül kézzelfogható megoldási utakat javaslunk.

Ha fejlesztenéd a kollégákat,

akkor azt az Objektív Személyiségelemzés alapjaira épülő, egyénre szabott fejlesztési tervvel megvalósíthatod. Pénzpazarló, sablon képzések helyett mindenkiben felismerheted a tehetséget, és kimunkálhatod azt. Így növekszik a kollégák és a vezetők elköteleződése és személyes hatékonysága.

A céges/ csapat térképezéssel kapcsolatban keresd:

Dénes Évi

Objektív Személyiségelemzés® megalkotója és oktatója, közgazdász, coach, kommunikációs tanácsadó,
érzelmi intelligencia tréner

Telefonszám: +36 70 347 44 47
E-mail: info@contactflow.hu

Tudatos Életvezetés videós és saját élmény alapú kurzus 7 témában
Tudatosságjáték - találd meg egy kérdésedre a saját válaszod!
Tudatosság Kártyák - gondolatébresztők és napi üzenetek elakadások esetére
Scroll to Top